Hij is er!

flor-hoesjeEr zweeft een rots door de ruimte. Hij lijkt wel rond. Er staat een appelboompje op. Je ziet een draaiorgel op mensenvoeten. Er is een zee met spelende dolfijnen in de golven. Dan zie je rechts een cicade die z’n vleugels uitslaat. De rots is bedekt met kleurige vlekken.

Dit is de rots van de menselijkheid, de laatste die ons blijft. Flor de Amor bezingt haar, vurig, bevlogen van liefde voor het leven, de natuur, de mensen. Taferelen wisselen elkaar af, cicaden in de hitte van de zon, een moeder die kijkt naar haar spelende kinderen, het gemis wanneer een dierbare sterft, een zwerfjongetje op een vuilnisbelt, de opgezweepte dans van een Cubaanse geliefde, speelse dolfijnen in de Rode Zee, en voeten, mensenvoeten op het vel van de aarde… En altijd is er die vraag van Einstein, aangekomen bij de hemelpoort: welke formule zit er achter dit alles, en wat doet die fout daar, die zich steeds weer herhaalt ?

Zoals in al de jaren van haar bestaan verloochent Flor de Amor haar Zuid-Amerikaans karakter niet.

Ditmaal zijn teksten en composities van eigen hand, gedreven door levenservaring en verdiept vakmanschap.

Er zijn nieuwe opgetogen ritmes en af en toe een ballade met de charme van de eenvoud.

Vaar mee in het bootje van Flor de Amor, ga aan land op de laatste rots en laat je meenemen door dit viertal rasmuzikanten! Speciale gast op de CD is de Braziliaanse Simone Sou op percussie.

Onze nieuwe CD is te bestellen via karma19@home.nl en fragmenten zijn te beluisteren op de pagina “CD bestellen”.